Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Geheim agent oma
Boek

Geheim agent oma de grote goudroof [Dyslexie editie] ([2019])/ Manon Sikkel, illustraties Katrien Holland

De oma van Max is geheim agent. Max mag helpen bij haar nieuwe missie: de allergrootste geldroof ooit stoppen. In oma's knalrode, zelfrijdende sportauto gaan ze op weg naar de Nederlandse Bank. Daar ligt een bom onder de goudstaven! In lettertype Dyslexie. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Max' oma is geheim agent. Max mag haar helpen bij een nieuwe missie: de grootste geldroof aller tijden stoppen. In oma's supersonische, zelfrijdende auto gaan de twee op pad naar De Nederlandse Bank om de bom die onder alle goudstaven ligt onschadelijk te maken. Eenmaal in het gebouw raakt Max zijn oma kwijt. Waar is ze gebleven? En wat moet hij nu doen? Een humoristisch en spannend verhaal over de wat angstige, verlegen Max en zijn prettig gestoorde, stoere oma. Het taalgebruik is eigentijds en toegankelijk. Het verhaal heeft lekker veel vaart en de schrijfstijl is vlot. Om de twee à drie pagina's zien we een grappige, vrolijke tekening in zwart-wit. De populaire kinderboekenschrijfster Manon Sikkel schreef eerder de succesvolle series over Elvis Watt en Izzy Love. Haar werk viel al vaak in de prijzen. Dit is het tweede, los te lezen deel, na 'Geheim agent oma'*. Gedrukt in lettertype Dyslexie en met zwart-witte illustraties. De zinnen zijn rechts niet uitgelijnd; de bladzijden tonen soms erg vol. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463244152 | 91 pagina's

Titel Geheim agent oma : de grote goudroof [Dyslexie editie]
Uniforme titel De grote goudroof
Auteur Manon Sikkel
Secundaire auteur Katrien Holland
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2019]
Overige gegevens 91 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, (c)2019 - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype - Vervolg op: Geheim agent oma
ISBN 9789463244152
PPN 424309378
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Grootmoeders ; Geheim agenten ; Diefstallen
Taal Nederlands