Giraf mag niet meedoen
Boek

Giraf mag niet meedoen ([2019])/ Sue Graves, illustraties: Trevor Dunton ; vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen ; eindredactie: Ellen Hoppenbrouwers

Luipaard is nieuw op school. Hij heeft er heel veel zin in, maar van Giraf mag hij niet meedoen. Hij is verdrietig en besluit Giraf niet voor z'n verjaardag uit te nodigen. Nu is Giraf verdrietig. Hoe wordt dit opgelost? Met grappige kleurenillustraties en tips voor het samen lezen en napraten over pesten. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Luipaard is nieuw op school. Hij heeft er heel veel zin in, maar van Giraf mag hij niet meedoen. Luipaard is verdrietig en besluit Giraf niet voor z'n verjaardag uit te nodigen. Nu is Giraf verdrietig. Hoe wordt dit opgelost? Deel uit de reeks 'Wat een manieren'* waarin het thema 'buitengesloten worden' centraal staat. Een onderwerp dat vrijwel elk kind ooit in zijn/haar leven mee zal maken. Leuk en goed uitgewerkt voorlees/prentenboek met kleurrijke, grappige kleurenillustraties, die de aandacht van de kinderen zeker zal trekken en het onderwerp bespreekbaar maken. Achterin staan tips hoe je met dit boek aan de slag kunt gaan. Leuk verhaal voor kinderen over een niet zo leuk, maar zinvol onderwerp dat zeker handvatten biedt om dit bespreekbaar te maken. Om voor te lezen en over te praten met kinderen van ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463415651 | 28 pagina's

Titel Giraf mag niet meedoen
Auteur Sue Graves
Secundaire auteur Trevor Dunton ; Kirsten Verhagen ; Ellen Hoppenbrouwers
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2019]
Overige gegevens 28 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Giraffe is left out : a book about feeling bullied. - The Watts Publishing Group, (c)2014
ISBN 9789463415651
PPN 423150685
Rubriekscode 419.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Pesten; Kinderen
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Pesten

Relaties/Serie

Wat een manieren!
Boek

Wat een manieren! (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Sue Graves