Bing's eerste 100 woordjes
Boek

Bing's eerste 100 woordjes een interactief flapjesboek ([2020?])/ edited by Emma Drage

Zie je in huis de boekenplank, de gordijnen en de televisie? En kun je bij de opvang het prikbord, de luchntrommel en de bouwblokken aanwijzen? Kartonnen aanwijsprentenboek met kleurenillustraties gebaseerd op de animatieserie en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Aanwijsboek met flapjes in vierkant formaat, uitgevoerd in glanzend dunkarton met twee afgeronde hoekjes. Per spread komt een 'dichtbij huis' thema aanbod, zoals 'In huis', 'Etenstijd' en ook 'Bij de opvang'. Er zijn zes onderwerpen in totaal. De zonder lidwoord benoemde, herkenbare afbeeldingen staan over de pagina verdeeld. Het geheel is uitgevoerd in een clichématige stijl. Steeds zorgen drie flapjes voor iets extra's. Het figuurtje Bing een driejarig konijntje uit een animatieserie uitgezonden door de NTR. Vrolijke, leerzame uitgave voor een breed publiek, die echter weinig toevoegt aan het aanbod. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030507376

Titel Bing's eerste 100 woordjes : een interactief flapjesboek
Uniforme titel Bing's eerste honderd woordjes BingTM Bing
Secundaire auteur Emma Drage ; Ted Dewan
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Meis & Maas, [2020?]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Omslag vermeldt: BingTM - De televisieserie Bing is een productie van Acamar Films in samenwerking met Brown Bag Films, en is een bewerking van de oorspronkelijke boeken van Ted Dewan - Oorspronkelijke Engelse uitgave: London : HarperCollins Children's Books, 2018
ISBN 9789030507376
PPN 424660806
Thematrefwoord Aanwijsboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands