Kris kras door het oerwoud [Dyslexie editie]
Boek

Kris kras door het oerwoud [Dyslexie editie] (2020)/ Elisa van Spronsen, met tekeningen van Barbara Mulderink

De pap van Tijm wil naar het oerwoud. Daar is een speeltuin voor apen ontdekt. Ze gaan samen op reis. Zouden ze echt een speeltuin voor apen vinden? AVI-E3. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wanneer de vader van Tijm in de krant leest dat er in het oerwoud een speeltuin voor apen is ontdekt, gaan ze samen op ontdekkingsreis. Zouden ze echt een apenspeeltuin vinden? Een boekje in de serie 'Zoeklicht dyslexie'*, voor kinderen die problemen met leren lezen hebben. Het is gedrukt in een speciaal lettertype, in een ruime bladspiegel met korte eenvoudige zinnen die steeds op een nieuwe regel beginnen, AVI-E3. Sommige woorden zijn in kleur afgedrukt. Deze zijn ook op de twee uitklappagina's afgedrukt met een bijpassende tekening. De kleurige illustraties geven een mooi aanvullend beeld bij het verhaal. Het verhaal is wat ongeloofwaardig: het gaat over een weekje vakantie, reizen met de trein, vliegtuig en boot en dan dwalen in het oerwoud, op blote voeten. Heruitgave, eerder verschenen als 'Speeltuin van de aapjes'**. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048737536 | 38 pagina's

Titel Kris kras door het oerwoud [Dyslexie editie]
Auteur Elisa van Spronsen
Secundaire auteur Barbara Mulderink
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2020
Overige gegevens 38 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype - Eerder verschenen onder de titel: Speeltuin van de aapjes. - 2015
ISBN 9789048737536
PPN 424412101
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Oerwouden ; Apen ; Vakanties
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zoeklicht dyslexie
Boek

Zoeklicht dyslexie (2005-...)

vol.
Uitgeleend