Zoveel kleuren
Boek

Zoveel kleuren (2020)/ Guusje Nederhorst, tekst, illustraties en vormgeving: The Dreamchaser Studios

De hondjes Woezel en Pip gaan in de natuur op zoek naar hun lievelingskleuren. Zo ontdekken ze dat de zee blauw is en ook het vogeltje, de bal en de schelp. Vierkant, hardkartonnen prentenboek over kleuren met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De hondjes Woezel en Pip gaan in de natuur op zoek naar hun lievelingskleuren. Bij de zee ontdekken ze wat er allemaal blauw is: de zee, een bal, vogeltje en een schelp. Bij de laatste twee is de kleur blauw een beetje vreemd. Vervolgens gaan ze naar de Tovertuinduinen, Lavendelland, de Vissenvijver en het Hoge Bomen Bos. Ten slotte worden ze verrast door de bloemen in het Vlindertjes Veld waar ze alle kleuren bij elkaar zien. Geheel herziene uitgave van 'Zoveel kleuren' uit 2014 met een nieuw verhaal over kleuren. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met op elke linkerpagina een illustratie van Woezel en Pip en hun vriendjes in een landschap, met een korte tekst. Daarin wordt een (zoek)vraag gesteld over steeds een andere kleur. Die specifieke kleur komt weer terug in de vier illustraties van voorwerpen en dieren op de rechterpagina's. In dezelfde uitvoering verschenen van Woezel en Pip meerdere kartonboekjes. Aardig verhaal om kennis te maken met zes kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789079738830

Titel Zoveel kleuren
Instelling The Dreamchaser Studios, Amsterdam
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Editie Negende, herziene druk;
Uitgave [Amsterdam] : Dromenjager Publishing BV, 2020
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 16 cm
Annotatie Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst - 1e druk van deze uitgave: Amsterdam : Leopold, 2014 - Oorspronkelijke titel: Allemaal kleuren. - Amsterdam : Dromenjager, 2010
ISBN 9789079738830
PPN 423598910
Thematrefwoord Kleuren ; Natuur
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst