Kunnen dieren praten?
Boek

Kunnen dieren praten? ([2020])/ Ruth Owen, vertaling [uit het Engels]: Paul van den Belt ; eindredactie: Yvonne Schouten

Kunnen dieren met elkaar praten? Lees hoe dieren dingen aan elkaar laten weten. Met kleurenfoto's en -tekeningen. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wij mensen praten heel wat af: om elkaar te laten weten hoe het met ons gaat en hoe we ons voelen, om te vertellen wat we leuk of niet leuk vinden of bijvoorbeeld om ons voor te stellen aan onbekenden. Maar doen dieren dat ook? Lees het in deze interessante uitgave voor nieuwsgierige kinderen die belangstelling hebben voor dieren. De pagina's bevatten veel korte informatieblokjes van enkele zinnen. De tekst wordt ondersteund door prachtige, heldere (vaak grote) kleurenfoto's en vrolijk gekleurde illustraties. Het vierkante boek met kleurrijk omslag wordt op een speelse manier ingeleid en afgesloten met een moeilijke-woorden-lijst waarin lastige woorden uit de tekst toegelicht worden. Uitgave voor jonge ontdekkers die zowel thuis of op school erg bruikbaar is. Maakt deel uit van de serie 'Kleine ontdekkers, grote vragen'*. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463415750 | 24 pagina's

Titel Kunnen dieren praten?
Auteur Ruth Owen
Secundaire auteur Paul van den Belt ; Yvonne Schouten
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Can animals talk?. - Ruby Tuesda Books Ltd., (c)2018. - (Little scientists, big questions)
ISBN 9789463415750
PPN 423150839
Rubriekscode 594
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dierentaal
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Dierentaal

Relaties/Serie

Kleine ontdekkers, grote vragen
Boek

Kleine ontdekkers, grote vragen (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Ruth Owen