Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Zeeuwse zwerftochten
Boek

Zeeuwse zwerftochten ([2020])/ cartografie: Kadaster Geo-Informatie, routes en tekst: Els van den Kerkhof ; redactie: Aagje Feldbrugge, Hans Corbijn, Wilma Maas en Joke Poppe

Gids met zeventien wandelingen tussen de 12 en 26 km in de provincie Zeeland over grotendeels onverharde wandelpaden, met informatie over natuurlijke en culturele bezienswaardigheden.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede Zeeuwse wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig die in hoog tempo gidsen produceert. Behandelde 'Walcherse wandelingen' (2018)* van dezelfde auteur uitsluitend het eiland Walcheren, dit keer komt heel Zeeland aan bod. In Zeeland is de laatste jaren veel werk gestoken in het weer wandelvriendelijk maken van de provincie na de grootscheepse herinrichtingen na de watersnood en de ruilverkaveling. Toen werd ruim baan gegeven aan een snelle geasfalteerde infrastructuur, tegenwoordig waarderen we de onverharde paden weer des te meer, al blijven die kwetsbaar in 'de vooruitgang'. In zeventien wandelingen tussen de 12 en 26 km komen alle typen landschap voorbij, van duinen tot polders, van zeearmen tot waterkeringen en van ringdorpen tot stadjes. En dat allemaal met het eilandgevoel dat Zeeland bovenal kenmerkt. De gids is zoals gebruikelijk mooi vormgegeven met aantrekkelijke kleurenfoto's en puntige routebeschrijvingen. Met uitgebreide achtergrondinformatie over cultuur & natuur, zee & strand en land & volk.

Specificaties

Nederlands | 9789078641810 | 143 pagina's

Titel Zeeuwse zwerftochten
Auteur Els van den Kerkhof
Secundaire auteur Aagje Feldbrugge
Type materiaal Boek
Uitgave [Velp] : Gegarandeerd Onregelmatig, [2020]
Overige gegevens 143 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: 17 verrassende wandelingen van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws Vlaanderen
ISBN 9789078641810
PPN 424935732
Rubriekscode Zeeland 986.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wandeltochten; Zeeland
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Zeeland, Wandeltochten