Spionnengeheimen
DVD

Spionnengeheimen ([2020])/ written and directed by Troy Quane, Nick Bruno

Superspion Lance verandert per ongeluk in een duif. Nu moet hij samenwerken met de jonge wetenschapper Walter om een schurk te pakken te krijgen en de wereld te redden. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Humoristische spionagefilm, het regiedebuut van Nick Bruno en Troy Quane die als animators werkten aan o.a. 'Ice age' en 'Rio'. Lance Sterling (met de stem van Will Smith) is een superspion type James Bond: zelfverzekerd, charmant en zeer behendig in vechttechnieken. Wetenschapper Walter Beckett (Tom Holland), een sociaal onhandige jongeman, werkt voor dezelfde organisatie als Lance en bedenkt allerlei spionnengadgets, het liefst niet-gewelddadige. Wanneer Lance zelf wordt verdacht van spionage, drinkt hij per ongeluk een experimenteel drankje van Walter en verandert in een duif. Noodgedwongen moeten ze nu samen optrekken om de echte schurk te pakken te krijgen en de wereld te redden. Berend Jan Bockting (Volkskrant 26-12-'19) ziet een 'voorspelbaar stramien' in een 'soms aangenaam absurde en familievriendelijke spionnenparodie'. Zijn conclusie: 'Toch blijft de film zonder meer de moeite waard, voor de iets oudere kinderen én hun ouders. Alleen al vanwege de licht anarchistische toon in de actiescènes: goed uitgevoerd slapstickgeweld in de traditie van Tex Avery zal vermoedelijk nooit gaan vervelen.' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8712626075356

Titel Spionnengeheimen
Uniforme titel Spies in disguise Les incognitos
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Troy Quane ; Nick Bruno ; Will Smith ; Tom Holland ; Rachel Brosnahan
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Twentieth Century Fox Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. 98 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Will Smith, Tom Holland, Rachel Brosnahan, Jarrett Bruno. - Nederlands, Vlaams, Engels, Duits of Frans gesproken, ondertiteld in 4 talen waaronder Nederlands of Engels - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Blue Sky Studios, (c)2019 - Oorspronkelijke titel: Spies in disguise
ISBN 8712626075356
PPN 425768147
Genre detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Spionnen ; Gedaanteverwisselingen ; Uitvindingen
Taal Nederlands