Fetch-22
Boek

Fetch-22 (December 2019)/ written and illustrated by Dav Pilkey as George Beard and Harold Hutchins, with color by Jose Garibaldi ; edited by Ken Geist

Petey de kat wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Lukt het Petey en Dog Man om hun ruzies bij te leggen en samen te gaan werken? Ze hebben elkaar nu meer nodig dan anders. Ballonstrip. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deel 8* van de beeldromanserie over Dog Man (het mensenlichaam met een hondenhoofd) die samen met Li'l Petey (een gekloonde kat) voor superhelden spelen: Dog Man en CatKid. De auteur is bekend geworden met zijn Captain Underpant serie. In dit deel 14 hoofdstukken met nieuwe avonturen met bekende en nieuwe personages. Ook weer veel verwijzingen naar boeken, films en muziek, zoals de titel die naar Catch-22 van Joseph Heller verwijst. Vooral de Fair Fairy zorgt voor veel komische gebeurtenissen. Er is een positieve ondertoon in het boek (en de serie) die empathie, vriendelijkheid, doorzettingsvermogen en goed doen versterken. Technisch is het boek makkelijk te lezen (ook door de stripuitvoering), maar zal ook gevorderde lezers aanspreken door de vele verwijzingen en grapjes. Naast de hoofdstukken zijn er nog een blog, tekentips en verwijzingen naar de website voor aanvullingen: kids.scholastic.com. Het is ook zeer geschikt voor kinderen die Engels willen leren. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Engels | 9781338323214 | 237 pagina's

Titel Fetch-22
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi ; Ken Geist
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave [New York] : graphix, December 2019
Overige gegevens 237 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: "Treehouse comix proudly presents"
ISBN 9781338323214
PPN 424893118
Genre stripverhaal - detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Politieagenten
Taal Engels

Relaties/Serie

Dog Man [Engels]
Boek

Dog Man [Engels] (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey