For whom the ball rolls
Boek

For whom the ball rolls (eptember 2019)/ written and illustrated by Dav Pilkey as George Beard and Harold Hutchins, with color by Jose Garibaldi ; edited by Ken Geist

Dog Man laat criminelen ontsnappen zodra ze hem afleiden met een bal. Petey komt vrij uit de gevangenis en wil bewijzen dat hij een goede papa kan zijn. Ballonstrip. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dog Man heeft een probleem. Steeds meer boeven ontsnappen omdat ze hem weten af te leiden met een bal. Aan zijn vrienden de taak om hem te leren focussen zodat hij er niet meer mee gaat spelen. Ondertussen wordt Petey vrijgelaten uit de gevangenis. Hij is vastberaden om een goede papa voor Li'l Petey te zijn, beter dan zijn eigen vader die hij sinds zijn jeugd niet meer gezien heeft. En dan zijn er nog de verkleinde dieren die als vlooien op Petey's snorhaar leven en snode plannen aan het smeden zijn. Willen ze de wereld domineren? Of toch liever cupcakes? Dit is het zevende deel, na 'Brawl of the World'*, uit de Dog Man Reeks en prima losstaand te lezen dankzij een kort introductiestripje vooraf aan het verhaal. Met veel humor, tekstuele grapjes en referenties in echte Dog Man stijl. Hardcover ballonstripverhaal met af en toe twee pagina's als flip-o-rama. Met verwijzingen naar o.a. 'For Whom The Bell Tolls' van Ernest Hemingway en 'The Hungry Caterpillar'. Achterin staat een aantal tekeninstructies zodat je zelf Commander Cupcake, Petey en Li'l Petey, de Ratterfly en Dog Man kan natekenen. Het is ook zeer geschikt voor kinderen die Engels willen leren. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Engels | 9781338236590 | 236 pagina's

Titel For whom the ball rolls
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi ; Ken Geist
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave [New York] : graphix, eptember 2019
Overige gegevens 236 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: "Treehouse comix proudly presents"
ISBN 9781338236590
PPN 424557916
Genre stripverhaal - detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Politieagenten
Taal Engels

Relaties/Serie

Dog Man [Engels]
Boek

Dog Man [Engels] (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey