Daughter of the wolf
DVD

Daughter of the wolf ([2020])/ directed by David Hackl

Samen met een door haar gegijzelde ontvoerder gaat een moeder, voormalig militair specialist, achter haar ontvoerde zoontje aan, maar als de winter in de bergen toeslaat, moet ze met die man samenwerken om te overleven.

Aanwezigheid

Recensie

Canadese actiethriller (2019) van David Hackl (Life on the line, Into the grizzly maze) met Gina Carano (Haywire), Richard Dreyfuss (Moon over Parador, Tin men, The goodbye girl) en Brendan Fehr. Als haar vader overlijdt, erft Clair McKenna, een voormalig militair specialist, veel geld. Als vervolgens haar zoon wordt ontvoerd, gijzelt ze een van de ontvoerders en dwingt hem met haar mee te gaan op zoek naar haar zoon. Die zoektocht brengt hen naar de bergen. Als daar de winter invalt, zijn ze gedwongen om samen te werken om te overleven en haar zoon te redden. Beoordeling IMDb: 5,3. Todd Jorgenson (Cinemalogue 15-6-'19): Deze low-budget Canadese thriller begint als een redelijk spannend, maar wordt uiteindelijk belachelijk. Roger Moore (Movie Nation 10-6-'19 ): Carano, Dreyfuss en Fehr kwijten zich voorbeeldig van hun taak, maar dit script valt echt niet te redden (beoordeling: 1,5 van 4). Noel Murray (Los Angeles Times(14-6-'19): Met zijn onderhoudende optreden weet Richard Dreyfuss met tussenpozen deze film, die anders nogal onopvallend zou zijn, op te fleuren. Courtney Howard (Variety 15-6-'19): De filmmakers vervagen kunstig de grenzen tussen helden en antihelden, waarmee ze een dynamisch en op karakters gebaseerd portret van woede en verlossing construeren.

Specificaties

Engels | 8712806039857

Titel Daughter of the wolf
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur David Hackl ; Gina Carano ; Richard Dreyfuss
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Three Lines Pictures, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (84 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Gina Carano, Richard Dreyfuss, Brendan Fehr. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Canada : Minds Eye Entertainment, (c)2019
ISBN 8712806039857
PPN 42622485X
Genre thriller
Taal Engels