De kleine zeemeermin
DVD

De kleine zeemeermin de musical ([2019])/ regie Bas Groenenberg

Zeemeermin Elise woont diep in de zee. Tijdens een hevige storm redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Elise geeft haar stem aan de heks, maar zal ze haar prins ooit terugzien? Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Registratie van de musical 'De kleine zeemeermin' (2018-2019) door Van Hoorne Theaterproducties. De hoofdrol wordt gespeeld door Sita (Sita Vermeulen) die eerder te zien was als Rapunzel en Assepoester. Zeemeermin Elise woont diep in de zee met haar vrienden en is de oogappel van haar vader, koning Triton (Richard Spijkers). Tijdens een hevige storm redt Elise een knappe mensenprins (Kelvin Wormgoor) van een zinkend schip en wordt meteen verliefd op hem. De gemene heks Fien (Esther van Santen) heeft alles gezien in haar glazen bol en bedenkt samen met haar man Titus (Michael van Hoorne) een slim plan om de macht in de onderwaterwereld te grijpen. Elise geeft haar stem aan de heks, maar zal ze haar prins ooit terugzien? Het verhaal is kindvriendelijk en wordt afgewisseld met veel liedjes en grappen. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 7436946287299

Titel De kleine zeemeermin : de musical
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bas Groenenberg ; Sita Vermeulen ; Kelvin Wormgoor
Type materiaal DVD
Uitgave [Molenaarsgraaf] : Van Hoorne Entertainment, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (100 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Sita Vermeulen, Kelvin Wormgoor, Richard Spijkers. - Nederlands gesproken - Videoversie van de theatershow: Nederland : Van Hoorne Entertainment, (c)2019
ISBN 7436946287299
PPN 426157389
Rubriekscode 788.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kindermusicals
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Musicals