Baby's eerste knuffelboekje
Boek

Baby's eerste knuffelboekje panda ([2020])/ Wee Gallery

Vierkante, gewatteerde, stoffen leporello met illustraties in zwart-wit met een enkel kleuraccent. Aan een kant is hetzelfde grappige pandabeertje te zien, aan de andere kant van de leporello ook een vos, lama en een vogel. Met twee uitstekende knisperpootjes om aan te friemelen. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Leporello van zachte, gewatteerde stof met aan een kant vier afbeeldingen van een pandabeertje in allerle houdingen: zittend, rollend en niezend (met in een tekstballon de tekst 'Hatsjie!'). De tekeningen zijn uitgevoerd in zwart, wit en grijs met een zachtgroene achtergrond met stippelmotief. Aan de andere zijde van de leporello zijn, opengevouwen, het pandabeertje en nog drie dieren te zien, die ook benoemd worden in een handgeschreven letter: kleine ronde vogel, een lieve lama en een snelle slimme vos. Ze zijn grappig getekend en ook steeds uitgevoerd in zwart-wit met enkele steunkleuren, zoals oranje, zachtroze en lichtbruin. Dichtgevouwen toont de leporello de kop van de panda, met aan de onderzijde twee uitstekende pootjes met een knisperelement. De uitgave is er op gemaakt om de baby zelf te laten ontdekken: de uitvoering met veel zwart-witcontrasten sluit goed aan op jonge baby's. De handelsuitgave is verpakt in een mooi cadeaudoosje*. Wasbaar met de hand. Vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789021680422

Titel Baby's eerste knuffelboekje : panda
Uniforme titel Panda Wee gallery®
Auteur Surya Sajnani
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma kinder- & jeugdboeken, [2020]
Overige gegevens 1 doos - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Illustraties Surya Sajnani. - Vertaald uit het Engels. - Omslag doos vermeldt: Wee gallery® - Vertaling van: Roly poly panda. - London : words & pictures, 2019 - Bevat: Panda. - Leporello, (8 ongenummerde pagina's) : gekleurde illustraties ; 16 cm
ISBN 9789021680422
PPN 424443376
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Stoffen boeken ; leporello's
Taal Nederlands