De avonturen van Woppie het konijn
Boek

De avonturen van Woppie het konijn ([2019])/ Nicole Korchia, met illustraties van Leire Martin ; Nederlandse vertaling (uit het Frans): Lies Lavrijsen

Twee verhalen over konijn Woppie. Woppie en zijn vrienden Milou de koe en Bert de big bedenken een fantastische circusvoorstelling. En als Woppie in de schuur per ongeluk verfpotten omgooit, besluit hij er een mooi museum van te maken. Prentvertelling met vrolijke kleurentekeningen. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bijna vierkant gebonden voorleesboekje met Woppie het konijn in de hoofdrol. In het eerste verhaal bedenken Woppie en zijn vrienden Milou de koe en Bert de big een goed plan: ze gaan circus spelen. Milou presenteert en Bert springt als een echte stuntman van emmer op strobaal op kist - als hij valt geeft hij niet op en met een modderige serie salto's vermaakt hij het aanwezige publiek. Woppie wil ook zo'n groot applaus - maar daar is nog iets extra's voor nodig... Gelukkig zijn zijn vrienden er om te helpen! In het tweede verhaal ontdekt Woppie op eigen wijze dat hij kunstschilder wil worden - de schuur ziet er prachtig kleurig en kunstig uit. Zullen papa en mama ook zo trots zijn op Woppie en zijn museum? Vrolijk voorleesboek met kleurige, animatie-achtige tekeningen - eenvoudig van inhoud en stijl; goed passend bij de belevingswereld van de doelgroep. Op zoek naar voorleesplezier zonder haken en ogen? Lees de avonturen van Woppie het konijn en zijn vrienden! Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044755312 | 57 pagina's

Titel De avonturen van Woppie het konijn
Auteur Nicole Korchia
Secundaire auteur Leire Martin ; Lies Lavrijsen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2019]
Overige gegevens 57 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Les rois de circue + en: Quel artiste!. - Fleur Éditions, (c)2018. - (Spidou)
ISBN 9789044755312
PPN 424548771
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Circussen ; Vriendschap ; Kattenkwaad ; Kunst ; Voorleesboeken
Taal Nederlands