Wat een beestenboel!
Boek

Wat een beestenboel! ([2020])/ Catherine Veitch, illustraties van Fermin Solis ; vertaling [uit het Engels]: Annemarie Bon ; eindredactie: Dorette Zwaans

Reis je mee met Aysa en Max naar allerlei leefgebieden? Zo zie je welke dieren er leven in o.a. de woestijn en het bos. Maar let op, in elke plaat staan vijf dingen die er niet thuis horen! Kun jij ze vinden? Zoekboek met kleurrijke illustraties, oplossingen en weetjes over dino's. Vanaf ca. 5 t/m 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Aysa en Max gaan op reis en komen op allerlei plekken terecht: op de savanne, in het regenwoud, op de Noordpool of op de boerderij. Op al die plekken wonen veel dieren en Aysa en Max kijken hun ogen uit! Maar op elke spread staan vijf dingen die niet op die plek thuishoren. Zoals een ijsbeer die honing eet, een kip die paaseieren legt of een mestkever die een voetbal rolt. Het is aan de lezer om alle foutjes te ontdekken. Aysa en Max geven steeds tips om je op weg te helpen. Het is een prettig zoekboek met originele, vrolijke kleurenillustraties. De spreads zijn soms wel erg chaotisch, maar dat zorgt er juist voor dat je extra goed moet zoeken. De oplossingen staan achterin en zijn leerzaam. Ze vertellen iets over de dieren of over de locatie. Ook is er op elke plaat een 'raar, maar waar!'-weetje te vinden: een gek en bijzonder feitje. Een erg leuk en leerzaam zoekboek, dat verscheen in de reeks 'Wat klopt er niet'*. Vanaf ca. 5 t/m 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463415897 | 24 pagina's

Titel Wat een beestenboel!
Auteur Catherine Veitch
Secundaire auteur Fermín Solís ; Annemarie Bon ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: In the wild. - Quarto Publishing plc, (c)2019. - (What's wrong)
ISBN 9789463415897
PPN 42455044X
Rubriekscode 592.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wilde dieren; Zoekboeken
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Wilde dieren

Relaties/Serie

Wat klopt er niet?
Boek

Wat klopt er niet? (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Catherine Veitch