Daar gaan we!
Boek

Daar gaan we! ([2020])/ Catherine Veitch, illustraties van Fermin Solis ; vertaling [uit het Engels]: Annemarie Bon ; eindredactie: Dorette Zwaans

Ga je mee op reis met Aysa en Max? Je leert allerlei voertuigen kennen. Maar let op, in elke plaat staan vijf dingen die er niet thuis horen! Kun jij ze vinden? Zoekboek met kleurrijke illustraties, oplossingen en weetjes over verkeer en vervoer. Vanaf ca. 5 t/m 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Aysa en Max nemen ons in dit zoekboek over verkeer en vervoer mee op reis. Het boek start met een korte inleidende tekst en een inhoudsopgave. Daarna zijn er negen spreads waarbij vervoer centraal staat. Allereerst vliegen we door de lucht, gaan per boot , met de trein en per fiets op reis. Op de laatste drie locaties bevinden we ons op de boerderij, de bouwplaats, de skipiste en geëindigd wordt met een aantal reddingsvoertuigen. Op elke dubbele plaat zijn er vijf dingen fout of zaken die er niet thuishoren. Die moeten opgespoord worden. Bij elke spread geven Aysa en Max twee tips om het zoeken te vereenvoudigen. De kleurrijke en stripachtige illustraties zijn druk, maar niet onoverzichtelijk. Ze bevatten ook grappige elementen (tractor die ballonnen als banden heeft, een vliegtuig dat zich per rail vervoert). Maakt deel uit van de reeks 'Wat klopt er niet?'*. Achter in het boek staan de vijf oplossingen genoemd en omcirkeld in de verkleinde zoekplaat aangevuld met een bijzonderheid onder het kopje 'Raar maar waar!'. Interessant onderwerp voor jonge kinderen, waarbij ze veel verschillende voertuigen leren kennen. Vanaf ca. 5 t/m 7jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463415903 | 24 pagina's

Titel Daar gaan we!
Auteur Catherine Veitch
Secundaire auteur Fermín Solís ; Annemarie Bon ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: On the move. - Quarto Publishing plc, (c)2019. - (What's wrong)
ISBN 9789463415903
PPN 424550458
Rubriekscode 657
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vervoer; Zoekboeken
PIM Rubriek Verkeer en Vervoer
PIM Trefwoord Vervoer

Relaties/Serie

Wat klopt er niet?
Boek

Wat klopt er niet? (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Catherine Veitch