Frozen II
Boek

Frozen II groot verhalenboek ([2020])

Koningin Elsa hoort een vreemde stem die haar roept. Ze moet naar het noorden reizen om de waarheid achter haar magische gave te ontdekken en het koninkrijk Arendelle te redden. Anna en haar vrienden gaan mee. Met kleurenillustraties gebaseerd op de animatiefilm. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Koningin Elsa hoort een geheimzinnige stem, die haar oproept het geheim van het betoverde woud, dat volledig in dikke mist is gehuld, te ontrafelen. Samen met zus Anna en hun vrienden Kristoff, Sven en Olaf gaat ze op pad naar het hoge noorden. Het verhaal van de Disney film 'Frozen 2' (2019) wordt naverteld in beschrijvende vorm. De kleurrijke illustraties, met de vertrouwde bovenmatig grote blauwe ogen, zijn met de computer getekend en beslaan een of twee bladzijdes, met de tekst onder, boven of naast de illustratie. Het taalgebruik is moeilijk (hulden, in harmonie etc.) en het verhaal is niet te begrijpen als je de film niet gezien hebt. Alleen voor de trouwe Disney-aanhangers. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044758269

Titel Frozen II : groot verhalenboek
Uniforme titel Groot verhalenboek Disney Frozen Frozen 2 Disney Frozen II Disney Frozen 2
Instelling /Disney Enterprises
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2020]
Overige gegevens 64 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Boven de titel staat: Disney. - Omslag vermeldt: herbeleef het complete verhaal van de film! - Colofon vermeldt: (c)2019 Disney Enterprises, Inc.
ISBN 9789044758269
PPN 426309073
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Magie ; Voorleesboeken
Taal Nederlands