Ik vind jou zo lief
Boek

Ik vind jou zo lief (2020)/ Guusje Nederhorst, tekst, illustraties en vormgeving: The Dreamchaser Studios

Woezel vertelt zijn vriendjes in de Tovertuin hoe lief hij ze vindt. Maar Pip vindt hij natuurlijk het allerliefst. En wie zal Pip het allerliefst vinden? Hardkartonnen prentenboek met zachtgekleurde illustraties, uitgesneden in hartvorm. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Boekje in de Babylijn van het bekende en populaire hondjesduo Woezel en Pip. Woezel gaat op een drafje op weg naar Pip om te vertellen hoe lief hij haar vindt. Maar niet alleen Pip, ook degenen die hij onderweg tegenkomt vindt hij allemaal even lief. En Pip? Die vindt Woezel nou juist de allerliefste. Helemaal in stijl is het kartonboekje met gewatteerd omslag uitgesneden in de vorm van een hart. Het is in zachte pasteltinten uitgevoerd met afbeeldingen van voornamelijk Woezel en Pip in diverse houdingen tegen steeds een nagenoeg lege achtergrond. Stippellijnen geven bewegingen aan. Een eenvoudige, tweeregelige tekst vertelt het verhaaltje. Meer geschikt voor dreumesen en jonge peuters dan voor hele jonge baby's. Het boekje ademt een bijzonder positieve sfeer en zal zijn weg naar een breed publiek wel vinden, met name door de bekendheid van het tweetal. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789079738694

Titel Ik vind jou zo lief
Instelling The Dreamchaser Studios, Amsterdam
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Dromenjager Publishing BV, 2020
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst - Gebaseerd op gelijknamige uitgave: Amsterdam : Leopold, 2014
ISBN 9789079738694
PPN 424057743
Thematrefwoord Vriendschap ; Liefde
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst