Bora in de dierentuin
Boek

Bora in de dierentuin baby's eerste knuffelboekje : katoenen knuffelboekje ([2020])/ illustraties: Deborah van de Leijgraaf

Zie je de pandabeer, de leeuw, de luiaard en de zebra? Vierkant, tekstloos, gewatteerd prentenboekje van gerecyled katoen met eenvoudige, contrastrijke tekeningen in zwart-wit. Met stoffen tabjes waaraan baby's kunnen wriemelen. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Een katoenen knuffelboekje zonder tekst voor de allerkleinsten. Het boekje zit in een kartonnen doosje met een uitsparing*. Het zacht gevulde, stoffen boekje telt acht pagina's, en op elke bladzijde is in zwart-wit een ander dier te zien. Zo komen een vrolijk aapje, een schattige koala en een aandoenlijk olifantje voorbij. De zwart-witillustraties hebben grote kleurvlakken en verschillende, wat kleinere herhalende patronen. Hierdoor is het boekje geschikt voor de allerkleinsten: hoe groter het contrast, hoe beter een pasgeboren baby het ziet. De pagina's hebben bovendien allemaal een labeltje aan de rand, in verschillende heldere kleuren, waaraan een baby lekker kan wriemelen. De Nederlandse ontwerper Bora, beter bekend als Deborah van de Leijgraaf, ontwikkelde het boekje met aandacht voor mens en milieu. Het boekje zelf is van 100% katoen, de verpakking is van 100% gerecycled karton. Een vrolijk, stoffen boekje dat door de zachte uitvoering en de contrastrijke zwart-witte illustraties geschikt is voor baby's vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789021679938

Titel Bora in de dierentuin : baby's eerste knuffelboekje : katoenen knuffelboekje
Uniforme titel BORA
Auteur Deborah van der Leijgraaf
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Ploegsma, [2020]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - zwart- wit illustraties - 15 cm
Annotatie Tevens op verpakking: BORA
ISBN 9789021679938
PPN 422944165
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Tekstloze prentenboeken ; Stoffen boeken
Taal Nederlands