Le bonheur n'a pas de rides
Boek

Le bonheur n'a pas de rides (décembre 2019)/ Anne-Gaëlle Huon

Een 85-jarige vrouw wil zich laten opnemen in een luxe rusthuis in het zuiden van Frankrijk en om dit voor elkaar te krijgen, doet ze alsof ze dement wordt.

Aanwezigheid

Recensie

Anne-Gaëlle Huon werd in juli 1984 geboren in Toulon. Ze werkte bij een grote televisiezender tot ze met het gezin verhuisde naar New York. Dit verblijf was voor haar de aanzet om te gaan schrijven. Haar dagelijks leven is te volgen via instagram @annegaelle huon. Het succes was aanleiding om @Paroles_de_GrandMeres te openen als communicatiemiddel tussen verschillende generaties. Ze woont nu in Parijs met man en twee zoontjes. In Le bonheur n' a pas de rides' maken we kennis met Paulette, 85 jaar, die zich wil laten opnemen in een luxe rusthuis in het zuiden van Frankrijk. De reden waarom blijft nog duister. Om dit voor elkaar te krijgen gedraagt ze zich alsof ze dement wordt. Echter de plek waar ze naartoe gebracht wordt is een heel andere, namelijk een herberg op het platteland. Ze wil hier zo snel mogelijk weg en maakt het de eigenaar, meneer Yvon heel erg lastig. Behalve Paulette worden ook de karakters uitgediept van de andere bewoners, met hun eigen geheimen. Een boeiende roman over het ouder worden, de liefde en de waarde van het leven.

Specificaties

Frans | 9782253906803 | 368 pagina's

Titel Le bonheur n'a pas de rides
Auteur Anne-Gaëlle Huon
Type materiaal Boek
Editie 1re publication LGF; édition 08;
Uitgave [Bernay] : City Éditions, décembre 2019
Overige gegevens 368 pagina's - 18 cm
Annotatie Texte intégral - Feitelijke uitgever: Parijs : Librairie Générale Française - Oorspronkelijke uitgave: Parijs : Bernay : City Éditions, (c)2017
ISBN 9782253906803
PPN 425784924
Taal Frans

Relaties/Serie

Le livre de poche
Boek

Le livre de poche (1931-...)

vol. 35365
Uitgeleend