Ontmoeting in het kunstcafé
Boek

Ontmoeting in het kunstcafé (mei 2020)/ Sue McDonagh, vertaling [uit het Engels]: Femke de Moor ; tekstredactie: Marjolijn Huiberts & Tamara Haagmans

Als een alleenstaande moeder wordt aangereden door een motorrijder die de reputatie heeft een playboy te zijn, leidt die gebeurtenis tot een grote verandering in haar leven.

Aanwezigheid

Recensie

Jo Morris, de stoere alleenstaande moeder van de 4-jarige Liam, is verhuisd van Londen naar Zuid-Wales, waar ze werkt in het Kunstcafé. Op een regenachtige weg wordt ze aangereden door Ed Griffiths, een motorliefhebber die de naam heeft een playboy te zijn. Maar Jo leert Ed beter kennen, krijgt belangstelling voor motoren en ontdekt hoe goed Ed kan opschieten met haar zoontje. Ook het reanimeren van Eds vader door Jo brengt hen dichter bij elkaar. Toch lijkt de romance niet te lukken omdat beiden bindingsangst hebben vanwege wat er in hun verleden is gebeurd. Het slot van de roman brengt nog iets onverwachts. Een ontspannend, eigentijds verhaal, waarin de karakters goed zijn uitgewerkt, niet alleen van de hoofdpersonen, maar ook van Jo's buurvrouw, die belangrijk voor haar wordt. Het boek is het tweede, zelfstandig te lezen deel uit de Kunstcafé-serie. Eerder verscheen 'Zomer in het Kunstcafé'* (2019). De schrijfster/kunstenares woont zelf in Wales en is lid van een internationale motorclub voor vrouwen. Met een mooie, door de auteur zelf geschilderde omslag, passend bij het voorgaande deel.

Specificaties

Nederlands | 9789492585493 | 358 pagina's

Titel Ontmoeting in het kunstcafé
Auteur Sue McDonagh
Secundaire auteur Femke de Moor ; Marjolijn Huiberts ; Tamara Haagmans
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Den Haag] : Choc Lit NL, mei 2020
Overige gegevens 358 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Meet me at the art cafe
ISBN 9789492585493
PPN 424730626
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands