Prinses Arabella en Omi
Boek

Prinses Arabella en Omi (april 2019)/ Mylo Freeman

Prinses Arabella en haar vriendjes gaan een nachtje logeren bij haar Omi. Van Omi leren ze hoe ze zich netjes moeten gedragen. Prentenboek met kleurrijke aquarellen en een cd met liedjes. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vrolijk gekleurd prentenboekverhaal over het kleine bruine prinsesje Arabella. Prinses Arabella gaat een nachtje logeren bij haar Omi, samen met haar multiculturele vrienden, prinsessen Ling en Sofie en prins Mimoen. Op speelse wijze worden hen daar goede manieren bijgebracht. Zo moeten ze Omi eerst netjes een hand geven, voordat ze in haar paleis mogen rondkijken. En kijken doe je met je oogjes, praten doe je niet allemaal door elkaar, aan tafel wacht je tot iedereen zit, praten doe je niet met volle mond, samen ruim je alles op en je bedankt voor een logeerpartijtje. Als Omi ten slotte zelf de gedragsregels overtreedt, blijft dat niet zonder gevolgen. De grote kleurrijke aquarelillustraties op witte ondergrond bestrijken telkens een dubbele pagina en sluiten naadloos aan op de korte, gemakkelijk voor te lezen tekst. Deze tekst is gedrukt in duidelijke zwarte letters met in oranje groot gedrukte kreten 'Ho maar', als een prins en prinses iets niet correct doet. Bevat een cd met leuke liedjes als aanvulling op het verhaal. Aantrekkelijk verhaal voor meisjes vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462911420

Titel Prinses Arabella en Omi
Auteur Mylo Freeman
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Wielsbeke : De Eenhoorn, april 2019
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm - cd: Zing mee met prinses Arabella en Omi / door Maria's muziek
Annotatie 1e druk: (c)2016
ISBN 9789462911420
PPN 42645622X
Thematrefwoord Logeren ; Gedrag ; Grootmoeders ; Sprookjesprinsessen
Taal Nederlands