Ongewenst bezoek
Boek

Ongewenst bezoek ([2020])/ Mr Tan, Yomgui Dumont, vertaling [uit het Frans]: Lies Lavrijsen

Elliot (9) verhuist naar een spookachtig huis in het vriendelijke stadje Fraaihuyzen. Hij is vaak alleen omdat zijn ouders altijd werken. Elliot ontdekt al gauw dat het huis bijzondere bewoners heeft. Wonen er echt spoken, zoals zijn nieuwe kinderjuf denkt? Stripverhaal met ballonstrips in zwart-wit met blauwgrijs. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Elliot Biglov en zijn ouders verhuizen naar het mooie en vriendelijke stadje Fraaihuyzen. Het enige vervelende is dat hun nieuwe adres Jammerstraat 113 is, een groot en oud huis gebouwd op een vroegere begraafplaats. Al jarenlang gaan er geruchten dat het er spookt! Omdat de ouders van Elliot zo veel werken dat ze nauwelijks thuis zijn, krijgt Elliot een kinderjuf toegewezen. Maar de nieuwe kinderjuf houdt niet van kinderen en lijkt hier niet te zijn voor Elliot. Een stripverhaal in zwart-wit met blauwgrijs als steunkleur waarin met humor het leven van de eenzame tiener Elliot toch wat meer kleur lijkt te krijgen. Een samenwerkingsverband tussen de Franse scenarioschrijver Mr Tan, o.a. van Franstalige jeugdstrips als 'Mortelle Adèle', en illustrator Yomgui Dumont, o.a. van 'Raph' et Potétoz' en 'Chambres Noires'. Een verhaal waarin ouders soms even onzichtbaar zijn als spoken, en spoken goede ouders zijn. Hardcover pocketformaat stripalbum; het veelbelovende eerste deel uit de reeks 'Het Spookt Op Nummer 113' over Elliot en de spoken op Jammerstraat 113. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789403217321 | 123 pagina's

Titel Ongewenst bezoek
Auteur Yomgui Dumont
Secundaire auteur #Mr# Tan" ; Lies Lavrijsen
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Blloan Junior, [2020]
Overige gegevens 123 pagina's - gekleurde illustraties in grijze steunkleur - 25 cm
Annotatie Tekst Mr Tan, illustraties Yomgui Dumont - Vertaling van: Fantômes à domicile. - Brussel : Casterman, (c)2019. - (109 rue des Soupirs)
ISBN 9789403217321
PPN 426455975
Genre stripverhaal - griezelverhaal
Thematrefwoord Spoken ; Babysitten ; Verwaarloosde kinderen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Het spookt op nummer 113
Boek

Het spookt op nummer 113 (2020-...)

vol. [1]
Uitgeleend
Yomgui Dumont