The Mallorca files. Series one
DVD

The Mallorca files. Series one ([2020])/ Dan Sefton

Een Britse en een Duitse detective, die nogal van elkaar verschillen qua karakter en aanpak, krijgen van de politiechef op Mallorca opdrachten die de lokale politie liever laat liggen.

Aanwezigheid

Recensie

BBC One Daytime detectiveserie (2019, 10 afleveringen), bedacht door Dan Sefton (schrijver van oa. Death in Paradise, Trustme, The good Karma hospital). Met o.a. Nacho Aldeguer (Borgia), Tabata Cerezo (The night manager), Jan Cornet (La piel que habito), Elen Rhys (Broadchurch) en Julian Looman (Prooi). Een Britse en een Duitse detective gaan samen de misdaad op het Spaanse eiland Mallorca bestrijden, maar hebben ieder hun eigen benadering van politiewerk, wat leidt tot een botsing van persoonlijkheden. De Spaanse politiechef die met enige tegenzin met hen samenwerkt, geeft hen opdrachten die haar eigen team liever niet uitvoert. Als het duo enkele mysterieuze gevallen gaat onderzoeken, gaat het met de chemie tussen beiden steeds beter. De film is geschoten op prachtige, zowel bekende als onbekende, locaties op het eiland.

Specificaties

Engels | 8711983970946

Titel The Mallorca files. Series one
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bryn Higgins ; Elen Rhys ; Julian Looman
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2020]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × ongeveer 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Elen Rhys, Julian Looman, Maria Fernandez Ache. - Regisseurs onder anderen: Bryn Higgins. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie voor de BBC: Groot-Brittannië : Cosmopolitan Pictures, (c)2019
ISBN 8711983970946
PPN 424407701
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

The Mallorca files
DVD

The Mallorca files (2020-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend