Ik pleit voor jou!
Boek

Ik pleit voor jou! (juni 2020)/ Marijke Vos

Een jonge, ambitieuze advocate die op promotie aast, raakt tijdens een belangrijke echtscheidingszaak papieren kwijt en wordt voortdurend afgeleid door de knappe advocaat van de tegenpartij.

Aanwezigheid

Recensie

Marijke Vos (1985) is naast auteur ook freelance tekstschrijfster. Hoewel een schrijfwedstrijd van Chicklit haar enige digitale publicaties opleverden, zoals 'Van Chanel naar flanel', is 'Ik pleit voor jou!' haar eerste gedrukte werk. Vos schreef verder onder andere voor Sonja Bakker, How2talk2kids en Erik Verhagen. 'Ik pleit voor jou!' is een romantische feelgood van 300 bladzijden met veel humor en komedie: alles wat er mis kan gaan, gaat op ludieke wijze mis. Hoofdpersoon Janna Wiersma werkt als advocate bij advocatenbureau Dolenhof & Partners en hoopt binnenkort een promotie binnen te slepen. Tijdens een belangrijke zaak, de scheiding van twee BN'ers, hoopt ze zich te bewijzen. Helaas raakt ze belangrijke papieren kwijt en wordt ze constant afgeleid door de knappe advocaat van de tegenpartij: Leo van Halen, van advocatenbureau Van Halen & De Kunnik Advocaten. Bazen Hans en Jochem kijken mee over Janna's schouder, college Petra steunt haar door dik en dun en vriendin Lola probeert haar aan een man te helpen. Kortom; een echte romantische comedy.

Specificaties

Nederlands | 9789402705454 | 302 pagina's

Titel Ik pleit voor jou!
Auteur Marijke Vos
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, juni 2020
Overige gegevens 302 pagina's - 22 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Ze heeft één kans om deze zaak te winnen. Maar de advocaat van de tegenpartij leidt nogal af...
ISBN 9789402705454
PPN 425881652
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands