Tekens zijn overal
Boek

Tekens zijn overal leer de boodschappen van het universum zien en begrijpen (2020)/ Laura Lynne Jackson, vertaling [uit het Engels]: Hennie Volkers

Verhalen van een medium die zich inzet voor contact met het leven na de dood. Hoe schijnbare alledaagse voorvallen gelezen kunnen worden als tekens van gene zijde.

Aanwezigheid

Recensie

Is het voor de gemiddelde mens mogelijk om tekens op te vangen uit het hiernamaals? Het antwoord van een van de bekendste Amerikaanse mediums is een ondubbelzinnig: ja. De kosmos maakt gebruik van de wet van de synchroniciteit: schijnbare toevalligheden bevatten een zinvolle samenhang, wanneer je ervoor openstaat. Het verschijnen van bepaalde dieren, cijferreeksen, liedjes op momenten dat je afgestemd bent op gene zijde kunnen gelezen worden als signalen van overleden dierbaren, gidsen of de kosmische godsenergie zelf. De auteur komt met een keur aan verhalen uit haar eigen ervaring, en uit haar praktijk, die boven het toeval uitstijgen, bijvoorbeeld een vrouw die een dollarbiljet als wisselgeld ontvangt met de naam van haar overleden man erop, als teken dat het goed met hem gaat. De andere kant begeleidt ons in onze eigen zoektocht naar het licht, de weg van liefde en vergeving. Het boek bevat tevens tips om beter afgestemd te raken, zoals meditatie, dankbaarheid, natuurwandelingen etc. Vlot geschreven!

Specificaties

Nederlands | 9789000371792 | 299 pagina's

Titel Tekens zijn overal : leer de boodschappen van het universum zien en begrijpen
Auteur Laura Lynne Jackson
Secundaire auteur Hennie Volkers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2020
Overige gegevens 299 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Signs. - New York : Spiegel & Grau, (c)2019
ISBN 9789000371792
PPN 426290038
Rubriekscode 424
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Paragnosie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Paragnosie