Mortal kombat legends
DVD

Mortal kombat legends Scorpion's revenge ([2020])/ directed by Ethan Spaulding

In een strijd op leven en dood tussen de beste vechters van Lord Raiden, beschermer van Earthrealm, en die van de kwaadaardige Shang Tsung wordt het lot van de aarde en al zijn bewoners bepaald.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse direct-to-video geanimeerde martial arts-film (2020) van Ethan Spaulding, gebaseerd op de Mortal Kombat-franchise van Ed Boon en John Tobias. Met de stemmen van Jennifer Carpenter (Dexter, Quarantine), Joel McHale (The happytime murders) en Ike Amadi (Halo 5: Guardians, Knack II). Eens in een generatie bevechten de kampioenen van Outworld en Earthrealm elkaar. De uitkomst van deze gewelddadige competitie bepaalt uiteindelijk het lot van de aarde en al zijn bewoners. Lord Raiden, beschermer van Earthrealm, brengt zijn beste vechters bijeen om een strijd op leven en dood aan te gaan met de kwaadaardige Shang Tsung. Beoordeling IMDb: 7,5. EJ Moreno (Flickering Myth 12-5-'20): Sterke animatie, maar een vermoeiend verhaal, de fans verdienen beter dan steeds maar weer hetzelfde verhaal. Martin Thomas (Double Toasted 11-5-'20): De film piekt al snel met grote actiescènes, waarna de rest weinig meer toevoegt. Hannah Hoolihan (Screenrant 25-4-'20): De film laat je genieten van een gruwelijke strijd en zet all-in op een sensationele belevenis (beoordeling: 4 van 5). Andrew Pollard (Starburst 25-4-'20): Met verbijsterend actiegeweld en de vetste van vette animatie voelt dit als de Mortal Kombat film waarop de fans al zo lang zitten te wachten (beoordeling: 8 van 10).

Specificaties

Engels | 5051888250129

Titel Mortal kombat legends : Scorpion's revenge
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ethan Spaulding ; Jennifer Carpenter ; Grey Griffin ; Ed Boon ; John Tobias
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (80 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Jennifer Carpenter, Grey Griffin, Joel McHale. - Engels of Duits gesproken, ondertiteld in 4 talen waaronder Nederlands - Gebaseerd op een videogame, gecreëerd door Ed Boon & John Tobias - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2020
ISBN 5051888250129
PPN 427188423
Genre science-fiction
Taal Engels