Ben ik een empaat?
Boek

Ben ik een empaat? ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten ([2020])/ Stephanie Red Feather, vertaler [uit het Engels] Ananto Dirksen

Uiteenzetting over de evolutie van empathie en de rol die de mens kan innemen naar een nieuw paradigma. Met praktische informatie en tools voor heldervoelenden om innerlijke kennis te doen ontwaken.

Aanwezigheid

Recensie

Heb jij geleerd jouw speciale gevoeligheid en intuïtie weg te stoppen en te negeren? Of ben je als heldervoelende op zoek naar verankering van een nieuwe menselijke blauwdruk? Sjamanistische dominee en wiskundige Stephanie Red Feather wil met dit boek bereiken dat de lezer het empathische Zelf omarmt en te zien als kwaliteiten en geeft een actief zetje in de rug: "Breng hiermee je menselijk en goddelijk zijn in de praktijk en wees die wegbereider naar een nieuw paradigma". In deel 1 beschrijft ze in vogelvlucht het morfische veld van de evolutionaire empaat, als zijnde de warme welkomstknuffel van je lieve oma. Deel 2 gaat over uitleg, vaardigheden, zienswijzen en bevat praktische oefeningen. Met beschrijving van eigen ervaringen en anderen, checklist "ben ik een empaat?", Engelstalige geleide meditaties, noten en bibliografie. Linda Star Wolf van Sjamanistisch Ademwerk schreef het voorwoord. De auteur zuigt je het boek in met haar inleiding. Heel herkenbaar geschreven voor heldervoelenden (en HSP'ers) met een respectvolle, evenwichtige benadering van zowel de materie als de lezer.

Specificaties

Nederlands | 9789020217087 | 333 pagina's

Titel Ben ik een empaat? : ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten
Auteur Stephanie Red Feather
Secundaire auteur Ananto Dirksen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : AnkhHermes, [2020]
Overige gegevens 333 pagina's - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: The evolutionary empath. - Vermont : Bear & Company, (c)2019
ISBN 9789020217087
PPN 426294904
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Empathie ; Sjamanisme
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Empathie