Global strike
Boek

Global strike John Porter en John Bald moeten een voormalig M16-agent vinden. Vóór de Russen dat doen ([2020])/ Chris Ryan, vertaling [uit het Engels]: Marieke van Muijden en Jan van den Berg

Twee MI6-agenten moeten een voormalige collega vanuit Amerika naar Engeland brengen voordat hij geheime informatie verkoopt die schadelijk kan zijn voor de Amerikaanse president.

Aanwezigheid

Recensie

Charles Street, ex-geheim agent van MI6 heeft informatie in handen die zeer schadelijk is voor de president van de Verenigde Staten. Hij probeert deze te verkopen, maar bij een geplande afspraak proberen Russische agenten hem gevangen te nemen. Hij vlucht en neemt contact op met MI6, die John Porter en John Bald naar Amerika sturen om hem naar Engeland te brengen. Een gevaarlijke klus, vooral omdat er een verrader in het spel is. Street wordt echter ontvoerd voordat Porter en Bald hem vinden, waardoor hun opdracht een stuk lastiger en risicovoller wordt. Het is een typisch Ryan-verhaal met veel actie en veel geweld. Wat begint als een redelijk overtuigend verhaal, wordt tegen het einde echter steeds ongeloofwaardiger. De personages van de hoofdrolspelers zijn dit keer redelijk uitgediept, al begint het gevecht van Porter tegen de alcohol snel vervelend te worden. Het meest geschikt voor lezers bij wie het vooral om actie gaat.

Specificaties

Nederlands | 9789022590355 | 399 pagina's

Titel Global strike : John Porter en John Bald moeten een voormalig M16-agent vinden. Vóór de Russen dat doen
Auteur Chris Ryan
Secundaire auteur Marieke van Muijden ; Jan van den Berg
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2020]
Overige gegevens 399 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Global strike. - London : Hodder & Stoughton, 2017
ISBN 9789022590355
PPN 42588127X
Genre thriller
Taal Nederlands