Magische dieren
Boek

Magische dieren Handboek voor verzorgers ([2020])/ Giuseppe D'Anna, illustraties door Anna Láng ; vertaling [uit het Italiaans]: Ellen Hosmar ; redactie en productie: Vitataal, Feerwerd

Wil jij verzorger worden van magische dieren? Maak kennis met o.a. de griffioen, dondervogel en eenhoorn. Lees over hun karakter, schuilplaatsen en gewoonten. Grote uitgave met indrukwekkende kleurenillustraties van de dieren. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Recensie

Groot formaat prentenboek waarin vijftien mythische dieren worden voorgesteld. Zo maakt de lezer bijvoorbeeld kennis met de eenhoorn, de griffioen, de hydra en de kitsune. In korte hoofdstukjes en aan de hand van prachtige gekleurde afbeeldingen wordt verteld waaraan je ze kunt herkennen, hoe ze zich gedragen en hoe je met ze bevriend kunt raken of - in het geval van de gevaarlijke dieren - zonder schade dichterbij kunt komen. De lezer wordt rechtstreeks aangesproken als leerling-verzorger van magische dieren. Dat maakt het extra spannend, want de verteller spreekt uit ervaring en het is alsof de mysterieuze dieren elk moment jouw pad kunt kruisen. Het boek met de vele indrukwekkende, ook paginagrote, illustraties in fraaie kleurencombinaties wordt afgesloten met een eindtoets om de opgedane kennis te testen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059564343 | 64 pagina's

Titel Magische dieren : Handboek voor verzorgers
Auteur Giuseppe D'Anna
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Anna Láng ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fontaine Uitgevers, [2020]
Overige gegevens 64 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaling van: Il grande libro delle creature fantastiche. - Milan : White Star Kids, (c)2020
ISBN 9789059564343
PPN 425828808
Rubriekscode 908.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Fabeldieren
PIM Rubriek Sprookjes en Volksverhalen
PIM Trefwoord Fabeldieren