Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De slechtste ninja ooit
Boek

De slechtste ninja ooit ([2020])/ Anh Do, met illustraties van Jeremy Ley ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré

Nu hij een ninja is, kan Nelson (10) niet wachten tot het sportdag is. Voor het eerst zal hij niet de nerd zijn, maar een superatleet! Maar dan worden zijn krachten verwisseld met die van oma... terwijl hij ze hard nodig heeft om een ontvoering op te lossen. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Nelson (10) is altijd heel onhandig geweest, tot hij op zijn tiende verjaardag ineens wakker werd met ninja-talenten. Hij verheugt zich daarom erg op de sportdag: eindelijk kan hij laten zien dat hij niet langer een nerd is, maar een superatleet. Maar dan worden zijn krachten verwisseld met die van zijn oma! Tot overmaat van ramp worden de winnaars van de sportdag ontvoerd door gemene Dr. Kramer, die weet dat een van de kinderen op school een ninja is. Heeft Nelson zijn krachten op tijd terug om zijn klasgenoten te redden? Zelfstandig te lezen derde deel, na 'De slechtste ninja ooit'* (2020), in de serie Ninja Kid, een toegankelijk en met veel vaart geschreven verhaal met cartooneske elementen. Het verhaal wikkelt zich vlot en zonder veel zijpaden af. Gezet in een grote, goed leesbare letter met veel wit rondom, met veel stripachtige zwart-witillustraties die de tekst ondersteunen. Een lekker avontuurlijk en grappig verhaal dat vlot wegleest, voor lezers met nog niet zo veel leeservaring. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020674590 | 186 pagina's

Titel De slechtste ninja ooit
Auteur Anh" Do
Secundaire auteur Jeremy Ley ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave Alkmaar : Kluitman, [2020]
Overige gegevens 186 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie ISBN niet in boek, afkomstig van barcode - Vertaling van: Ninja switch!. - Scholastic Australia, 2019. - (Ninja kid ; 3)
ISBN 9789020674590
PPN 425799166
Genre avonturenroman - humoristische roman
Thematrefwoord Ninja's ; Nerds ; sport ; Ontvoeringen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ninja kid
Boek

Ninja kid (2019-...)

vol. 3
Uitgeleend
Anh"