Koud als sneeuw
Boek

Koud als sneeuw (juni 2020)/ Gena Showalter, vertaling [uit het Engels] Sandra C. Hessels

Everly (16) komt erachter dat ze niet in een gewoon gezin is opgegroeid. Ze blijkt in een moderne versie van Sneeuwwitje beland te zijn. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

'Koud als sneeuw'past in het rijtje boeken waarin een sprookje met een twist wordt gebracht. De verschillende personages weten dat ze onderdeel zijn van het verhaal van Sneeuwwitje, maar niemand weet echt welke rol zij erin spelen. Dat is een leuke manier om een sprookje opnieuw te brengen. In deze nieuwe versie van Sneeuwwitje groeit de 16-jarige Everly Morrow op als elk ander tienermeisje. Ze woont samen met haar tweelingzus Hartly en haar moeder en stiefvader in een doodgewoon stadje. Ze heeft er dan ook geen flauw idee van dat ze een sprookjesprinses is, tot ze ineens met spiegels blijkt te kunnen praten. Everly beseft dat ze dit beter geheim kan houden, en laat haar klasgenoten in de waan dat haar getuur in spiegels voortkomt uit ijdelheid. Dan blijkt dat ze voorbestemd is om Sneeuwwitjes grootste vijand te worden, de boze koningin! Ze vertrekt naar Enchantia en om haar plek in deze wereld te vinden. Wanneer ze verliefd wordt op Roth Charmaine, die in dit avontuur de rol van Prince Charming op zich moet nemen, wordt het allemaal nog ingewikkelder. Voor lezers die van fantasy en Young Adult houden.Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789402705935 | 593 pagina's

Titel Koud als sneeuw
Auteur Gena Showalter
Secundaire auteur Sandra C. Hessels
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, juni 2020
Overige gegevens 593 pagina's - kaart - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: The evil queen. - Toronto : Harlequin Enterprises ULC, (c)2019. - (The forest of good and evil ; 1)
ISBN 9789402705935
PPN 425880443
Genre science-fiction
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

The forest of good and evil
Boek

The forest of good and evil (2020-...)

vol. 1
Uitgeleend
Gena Showalter