Dicht bij het vuur
Boek

Dicht bij het vuur (april 2020)/ Susan Wiggs, vertaling [uit het Engels]: Helena Wiedijk

Als een jonge vrouw naar haar moeder in Avalon terugkeert, heeft die tot haar verrassing het grote huis uit haar jeugd veranderd in een pension; een van de gasten is een bijzonder aantrekkelijke honkbalprof.

Aanwezigheid

Recensie

Kimberley van Dorn heeft het helemaal gehad met sporters. Nadat ze in het openbaar is gedumpt en ontslagen door haar topsporter vriendje besluit ze naar haar moeder te gaan en opnieuw te beginnen. Dat haar moeder hun monumentale huis heeft omgetoverd in een pension is een grote verrassing voor Kim. Diverse gasten komen hier over de vloer, onder wie Bo Crutcher, die op het punt staat door te breken in het honkbalwereldje. Maar dan komt AJ op zijn pad, een zoon van wie Bo het bestaan wist, maar die hij nog nooit gezien had. AJ's moeder zit in de problemen en Bo vangt AJ op. Hierdoor komt wel zijn carrière in het gedrang. Kimberley besluit Bo te helpen en probeert daarbij zijn aantrekkingskracht te negeren, want een topsporter als partner wil ze niet meer. Fijn geschreven verhaal, het vijfde in een reeks die zich afspeelt rond de plaats Avalon. Elk deel is zelfstandig te lezen. Van een aantal personages weet je al dat daar een nieuw verhaal bij gaat horen. De personages worden goed uitgewerkt, wat het verhaal ten goede komt. Alleen het einde wordt helaas een beetje afgeraffeld.

Specificaties

Nederlands | 9789402705195 | 413 pagina's

Titel Dicht bij het vuur
Auteur Susan Wiggs
Secundaire auteur Helena Wiedijk
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk in deze editie;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, april 2020
Overige gegevens 413 pagina's - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, september 2015. - (Een Avalon-verhaal) (HQN roman ; 110) - Vertaling van: Fireside. - Toronto : HQN Books, 2009
ISBN 9789402705195
PPN 424412993
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 110
Uitgeleend
Een Avalon-verhaal
Boek

Een Avalon-verhaal (2012-...)

vol.
Uitgeleend
Susan Wiggs