Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De Natuurvrienden Fietsgids
Boek

De Natuurvrienden Fietsgids 18× fietsen door Nederland met overnachting (2020)/ productiebegeleiding en eindredactie: Iris Vermaas, Nivon Natuurvrienden, redactie: Magda Vodde, Iris Vermaas, Hester Schaaf, Richard Valkering ; aan dit boekje werkten mee: Erik van der Blom, Sietse Bras, Bas Wetter, Céline Steenbergen, Ron Manuel, Bert Rosien, Laurence Harms, Jan Kalter, Nienke Wensveen, Michiel Benjamins ; kaarten: Fietsersbond, Demis

Gids met achttien fietsdagtochten in Nederland van natuurvriendenhuis naar natuurvriendenhuis of kampeerterrein, grotendeels via fietsknooppunten.

Aanwezigheid

Recensie

Deze gids bevat achttien fietsdagtochten in Nederland van natuurvriendenhuis naar natuurvriendenhuis of kampeerterrein. Een aantal ervan zijn samengebracht tot meerdaagse routes. De tochten zijn grotendeels met fietsknooppunten aangegeven. Elke tocht is voorzien van een overzichtskaart, beschrijving van de natuurvriendenhuizen aan begin en eindpunt en informatie over bezoekmogelijkheden nabij de overnachtingsadressen. De fietsgids is mooi uitgevoerd, voorzien van kleurenfoto's en berekend op meenemen (praktisch formaat, stevig papier en ringband). Het kaartje voldoet als de knooppunten goed zijn aangegeven. De toeristische informatie is wel wat summier over de omgeving van de Nivonhuizen en ontbreekt vrijwel geheel voor de route. Als je dit weet, is het verder een handig en mooi boekje voor het plannen en rijden van fietstochten.

Specificaties

Nederlands | 9789491142154 | 86 pagina's

Titel De Natuurvrienden Fietsgids : 18× fietsen door Nederland met overnachting
Instelling /Fietsersbond
Secundaire auteur Iris Vermaas ; Erik van der Blom
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Nivon, 2020
Overige gegevens 86 pagina's - illustraties, kaarten - 21 cm
Annotatie Omslagtitel
ISBN 9789491142154
PPN 425131459
Rubriekscode 985.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Fietstochten; Nederland ; Logies; Nederland; Adresboeken
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Fietstochten