Guns Akimbo
DVD

Guns Akimbo ([2020])/ directed by Jason Lei Howden

Een nerdy videogame-ontwikkelaar wordt onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood, dat live wordt uitgezonden; hoe redt hij zich daaruit?

Aanwezigheid

Recensie

Actiekomedie (2019) uit Nieuw-Zeeland van Jason Lei Howden (Deathgasm). Met Daniel Radcliffe (Harry Potter), Samara Weaving (Ready or not, The babysitter) en Mark Rowley (The last kingdom). Het alledaagse bestaan van nerdy videogame-ontwikkelaar Miles komt op zijn kop te staan als hij onbedoeld deelnemer wordt in een illegaal spel op leven en dood, dat live wordt uitgezonden, massaal bekeken door fanatiekelingen. Hoe redt hij zich uit zijn benarde positie? Beoordeling IMDb: 6,3. Berend Jan Bockting (Volkskrant 4-3-'20): 'ideeënloos, cynisch en bewust dommig' (2 sterren). Arjan Welles (Filmtotaal 5-3-'20): 'De keuze voor de voormalige Harry Potter-vertolker is op zijn zachtst gezegd een bijzondere. Radcliffe is als geen ander in staat om de sukkelige computerprogrammeur Miles te spelen, maar verliest geloofwaardigheid zodra hij steeds bekwamer wordt in het tegen wil en dank opgelegde vak van huurmoordenaar' (2 sterren). Henny Wouters (Cinemagazine 5-3-'20): "Het levert een vlotte film op die bolstaat van de lompe actie. (...) De humor is vaak flauw en de grens tussen vermakelijke actie en ongemakkelijk sadisme wordt soms overschreden (...) Maar voor je wekelijkse portie opgewekt lomp vermaak kun je prima terecht bij 'Guns Akimbo'"(3 sterren).

Specificaties

Engels | 8717662582271

Titel Guns Akimbo
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jason Lei Howden ; Daniel Radcliffe ; Samara Weaving
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Source 1 Media, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (99 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Ned Dennehy. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Groot-Brittannië : Occupant Entertainment, (c)2019
ISBN 8717662582271
PPN 427506794
Genre thriller - humoristische roman
Taal Engels