Lees dit als je beroemd wilt worden op youtube.
Boek

Lees dit als je beroemd wilt worden op youtube. ([2020])/ Will Eagle

Hoe maak je geschikte filmpjes en video's gericht op het posten op YouTube? Populaire YouTubers, oud en jong, vertellen over hun ervaringen en geven adviezen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vierkant boekje over het maken van geschikte filmpjes en video's gericht op het posten op YouTube. Het staat vol tips en ervaringen over wat succesvol is om op YouTube veel volgers te krijgen. Het onderwerp van je YouTube-kanaal is belangrijk. Dit moet iets zijn waar je dol op bent en wat een vast thema wordt. Dan is het belangrijk je eigen 'niche' te vinden of nog beter te creëren. Hoe je je eigen filmpjes maakt is een vak apart maar dat leer je door doen en doorgaan en de tips in dit boek. Als illustratie biedt het de verhalen van de 45 grootste YouTube-sterren. Het heeft een overzichtelijke lay-out met veel kleurenfoto's en korte stukken tekst. De auteur is een ervaren reclame-man in de digitale sector, hij werkte voor topbedrijven in Amerika. Een vierkant boekje voor iedereen die goede filmpjes wil maken en ook voor mensen die een succesvol YouTube-kanaal willen. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789068687996 | 127 pagina's

Titel Lees dit als je beroemd wilt worden op youtube.
Auteur Will Eagle
Secundaire auteur Rob Kuitenbrouwer
Type materiaal Boek
Uitgave Bussum : Thoth, [2020] - Antwerpen : Luster (licentieuitgave)
Overige gegevens 127 pagina's - illustraties - 17 cm
Annotatie Nederlandse vertaling uit het Engels: Rob Kuitenbrouwer - Met register - Vertaling van: Read this if you want to be youtube famous. - Londen : laurence King Publishing Ltd., (c)2020
ISBN 9789068687996
PPN 42466139X
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen YouTube ; Videofilmopname
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Sociale media