Wat volgt me?
Boek

Wat volgt me? ([2019])/ tekst: Sheri Radford, illustraties Hareth Llewhellin ; vertaling [uit het Engels]: Linda Beukers

Poes wordt achternagezeten door iets vreemds. Het is er echt altijd en overal! Poes bedenkt een plan om het te pakken te krijgen: er heel hard in bijten. Zal die geheimzinnige achtervolger nu verdwijen? Hardkartonnen prentenboekje met vrolijk gekleurde tekeningen en tekst op rijm. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 03/01/2023
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters RADF

Recensie

Poes wordt achternagezeten door iets mysterieus. Het is er echt altijd en overal! Maar poes heeft een plan om het te pakken te krijgen: er heel hard in bijten! Kan ze haar achtervolger afschudden? Een leuk hardkartonnen peuterboekje over een poes die achternagezeten wordt door haar eigen staart. Het verhaaltje is op rijm, wat het voorlezen voor jonge kinderen nog leuker maakt, omdat er een prettig ritme in de tekst ontstaat. Na voorlezen vragen de kinderen om meer, en voor je het weet lees je het boekje drie keer achter elkaar voor. Ook voor iets oudere kinderen nog leuk, die zullen iets eerder raden waardoor poes achternagezeten wordt. Door de afgeronde hoeken fijn voor jonge kinderen, en door de stevige bladzijdes zal het niet snel slijten. De tekeningen zijn kleurrijk, maar niet te fel. Op bijna iedere pagina zijn ook muisjes verwerkt; er valt genoeg te ontdekken. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036639057

Titel Wat volgt me?
Auteur Sheri Radford
Secundaire auteur Gareth Llewhellin ; Linda Beukers
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2019]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Oorspronkelijke Engelse uitgave: Imagine That Group Ltd, (c)2018
ISBN 9789036639057
PPN 423639307
Genre dierenleven
Thematrefwoord Lichaamsdelen ; Katten ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands