Een bos vol gevaar [Dyslexie editie]
Boek

Een bos vol gevaar [Dyslexie editie] (2020)/ Aag Vernelen, met tekeningen van Nynke Boelens

Papa zet Tes en Daan uit de auto. Ze waren zo aan het zeuren. Daan wil zelf naar huis lopen. Dwars door het bos. Maar gaat dat wel goed? AVI-E3. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tes en Daan zijn met hun ouders op vakantie. Maar omdat ze nogal vervelend zijn in de auto, zet hun vader ze uit de auto vlak bij het bos. Daan wil zijn vader een lesje leren en blijft niet wachten, maar gaat op eigen houtje samen met Tes door het bos terug naar het vakantiehuisje. Een spannende tocht, waarbij ze oog in oog komen te staan met een zwijn, een kloof over moeten springen en eigenlijk aan het verdwalen zijn. Maar gelukkig is er hulp onderweg. Deel uit de serie 'Zoeklicht Dyslexie'*, gericht op lezers van de middenbouw die leesproblemen ondervinden of waarbij de leesontwikkeling geremd wordt door dyslexie. Makkelijk te lezen tekst, korte zinnen, korte hoofdstukken, ruime bladspiegel, AVI-E3. Voor- en achterin zitten twee uitklappagina's waar moeilijke of belangrijke woorden uit het verhaal nog een keer worden herhaald met een afbeelding erbij. Deze woorden zijn gekleurd in de tekst weergegeven. Met paginavullende illustraties in kleur. Aantrekkelijke uitgave. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048737574 | 38 pagina's

Titel Een bos vol gevaar [Dyslexie editie]
Auteur Aag Vernelen
Secundaire auteur Nynke Boelens
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2020
Overige gegevens 38 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave met illustraties van Jacqueline van Leeuwenstein: 2015 - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789048737574
PPN 424412071
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Verdwalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zoeklicht dyslexie
Boek

Zoeklicht dyslexie (2005-...)

vol.
Uitgeleend