Against the wild
DVD

Against the wild survive the Serengeti ([2020])/ produced and directed by Richard Boddington

Het vliegtuigje met Emma (13), haar broer Ryan (12) en hond Chinook moet een noodlanding maken in de Serengeti. De piloot is zwaargewond. Kunnen ze veilig de mijn bereiken waar hun vader werkt? Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Canadese avonturenfilm van Richard Boddington. De kinderen Emma en haar jongere broer Ryan (ca. 12-13 jaar) mogen mee aan boord van een klein vliegtuig dat voorraden brengt naar de mijn waar hun vader werkt, ergens in de Serengeti. Onderweg krijgt het vliegtuig motorpech en storten ze neer. De piloot is zwaargewond en de kinderen besluiten dat ze het beste naar de mijn kunnen lopen om hulp te halen. Chinook, de hond van de mijnbaas, is ook aan boord en vergezelt hen. Onderweg komen de drie in mooie, maar ook gevaarlijke situaties terecht met olifanten, giraffen, leeuwen, hyena's en luipaarden. Intussen zijn hun ouders Jennifer en Paul (Jeri Ryan en Ashley Dowds) met de hulp van kolonel Ibori (Hlomla Dandala) wanhopig naar hen op zoek. Het verhaal lijkt sterk op dat van 'Against the wild' (2013) van dezelfde regisseur dat zich in Canada afspeelde, er wordt gewerkt aan een derde film. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 8711983971233

Titel Against the wild : survive the Serengeti
Uniforme titel Survive the Serengeti
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Richard Boddington ; Jeri Ryan ; John Paul Ruttan ; Ella Ballentine
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just4kids, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jeri Ryan, John Paul Ruttan, Ella Ballentine. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Canada : Against the Wild Films, (c)2016
ISBN 8711983971233
PPN 427527872
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Overleven
Taal Engels