De grote slijmfilm
DVD

De grote slijmfilm ([2020])/ regie Hans Somers

Speelgoedfabrikant Dominicus Duff heeft een grote hekel aan slijm, want nu verkoopt hij zijn eigen saaie producten niet. Hij krijgt voor elkaar dat het in de hele wereld verboden wordt. Indy en Olivia zetten alles in het werk om hun slijm te redden. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Avonturenfilm van Hans Somers (Heart Beat; Aaf) met in de hoofdrol YouTuber Bibi. Indy en haar vriendin Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn dol op slijm maken en doen op Internationale Slijmdag mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. Speelgoedfabrikant Dominicus Duff (Geza Weisz) heeft echter een grote hekel aan slijm, want nu verkoopt hij zijn eigen saaie producten niet. Met hulp van journaliste Tess (Djamila) verspreidt hij fake news over slijm en krijgt zo voor elkaar dat het in de hele wereld verboden wordt. Indy en Olivia zetten alles in het werk om hun slijm te redden. Coen van Zwol (NRC 4-2-'20): '(...) Er zijn nog wat verhaallijntjes over een afwezige vader en een verliefde grote broer, maar in script, acteren of locaties lijkt minimale tijd gestoken. Wel houdt regisseur Somers met snoepjeskleuren, snelle montage, split screens, animatie en stampmuziek aardig de vaart erin. (...)' Kidsweek (9-2-'20): '(...) Het verhaal van De Grote Slijmfilm is simpel, maar alle acteurs maken er samen een fijne, vrolijke film van. (...)' Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8713045250485

Titel De grote slijmfilm
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Hans Somers ; Bibi ; Rómeycia Valentijn ; Géza Weisz
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2020] - [Amsterdam] : Splendid film
Overige gegevens 1 dvd-video (80 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Bibi, Rómeycia Valentijn, Géza Weisz. - Nederlands gesproken - Videoversie van de film: Nederland : NewBe, (c)2020 - Bevat ook: Alle 8 afleveringen van de Slijm Reporter op de set!
ISBN 8713045250485
PPN 427503183
Thematrefwoord Speelgoed
Taal Nederlands