The Lego Super Heroes: Shazam
DVD

The Lego Super Heroes: Shazam magic and monsters ([2020])/ directed by Matt Peters

Billy Batson alias Shazam vecht samen met Batman, Wonder Woman en andere leden van Justice League tegen Mr Mind en zijn Monster Society of Evil. Kan hij zijn ware identiteit geheim houden? Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tiende animatiefilm (direct-naar-video, 2020) in de serie die is gebaseerd op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics. Na Batman in 'Family matters'* (2019) is de hoofdpersoon nu de tienjarige Billy Batson die kan transformeren in volwassen superheld Shazam. Shazam vecht samen met Batman, Wonder Woman en andere leden van Justice League tegen Mr Mind en zijn Monster Society of Evil. Hij is echter bang dat hij zijn ware identiteit niet geheim kan houden. Intussen verandert Mr Mind de leden van Justice League in kinderen. Alle personages hebben het uiterlijk van Legopoppetjes, met bijbehorende Lego-grappen. Eerder verschenen soortgelijke films over onder meer Aquaman en The Flash. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888250112

Titel The Lego Super Heroes: Shazam : magic and monsters
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Matt Peters ; Sean Astin ; Troy Baker
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (69 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Sean Astin, Troy Baker, Nolan North. - 7 talen gesproken waaronder Engels, 7 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, (c)2020
ISBN 5051888250112
PPN 427503124
Genre science-fiction
Thematrefwoord Stripfiguren
Taal Engels