Max de wonderhond
Boek

Max de wonderhond (juli 2020)/ Kerry Irving met Matt Whyman, vertaling [uit het Engels] Henske Marsman

Als Kerry Irving na een auto-ongeluk in 2006 zijn baan verliest en depressief wordt, helpt zijn hond Max hem door de moelijke periode heen.

Aanwezigheid

Recensie

Na een verkeersongeluk heeft Kerry veel pijn en raakt hij zijn werk kwijt, hij wordt erg depressief. Als hij Max ontmoet, een springerspaniël, verandert zijn leven. De hond geeft hem troost en motiveert hem het leven weer op te pakken. Kerry volgt een cursus en begint een bedrijf als slotenmaker, maar vooral maakt hij wandelingen met Max. Langzaam raakt hij van de pijnstillers af. Zijn Facebookpagina trekt veel bezoekers door de foto's van Max. De pers schenkt aandacht aan Kerry en Max, waardoor Kerry opener wordt over de moeilijke tijd in zijn leven. Dit inspireert anderen om over hun problemen te praten. Samen met Max wandelt Kerry voor goede doelen, waardoor ze uiteindelijk zelfs uitgenodigd worden op Buckingham Palace. Dit hartverwarmende verhaal laat de hechte band tussen mens en dier zien en de rol die honden kunnen spelen bij het verwerken van trauma's. Een mooi verhaal, met foto's van Max en zijn baas.

Specificaties

Nederlands | 9789402705874 | 223 pagina's

Titel Max de wonderhond
Auteur Kerry Irving
Secundaire auteur Matt Whyman ; Henske Marsman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, juli 2020
Overige gegevens 223 pagina's, 8 ongenummerde pagina's platen - foto's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Een hartverwarmend verhaal over een levensveranderende vriendschap - Vertaling van: Max, the miracle dog. - London : HarperCollins Publishers, (c)2020
ISBN 9789402705874
PPN 425880699
Rubriekscode 634.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Verhalen ; Mens-dier relatie
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden