Het leven, dat is pas topsport
Boek

Het leven, dat is pas topsport in 7 stappen zakelijk winnen zonder privé te verliezen (juni 2020)/ Sanne van Paassen, redactie: Laura Woolthuis, Utrecht

Aan de hand van haar ervaringen als topsporter (tweevoudig wereldkampioene veldrijden) geeft de auteur adviezen voor een zowel in zakelijk als persoonlijk opzicht succesvol leven.

Recensie

De ondertitel typeert precies wat het boek biedt. Toen ze stopte als professional sporter, viel het de schrijfster op dat het 'gewone' leven complex en intensief is - ook al zonder kinderen. Je wil in je werk (zakelijk) het goed doen, in je relatie, naar vrienden, je hobby's en je gezondheid. Volgens de schrijfster zijn rust, genieten en ontspannen essentieel om steeds weer topprestaties op alle vlakken te realiseren. Met het stappenplan leert ze je dagelijks topprestaties te leveren. De zeven stappen zijn de peakperformancemethode - metaforisch afgeleid van het topfietsen en vertaald naar het zakelijke en privéleven. Een gedegen en praktische manier om met volharding jezelf en je prestaties te verbeteren op het vlak waarop jij dat wilt. Voorzien van enkele figuren en een literatuurlijst. De schrijfster is voormalig topsporter - tweevoudig wereldkampioene veldrijden - en is peak performance coach. Ze wil ambitieuze mensen helpen succesvoller te worden. Gericht op mensen met drive die zichzelf en hun resultaten willen verbeteren.

Specificaties

Nederlands | 9789462961470 | 175 pagina's

Titel Het leven, dat is pas topsport : in 7 stappen zakelijk winnen zonder privé te verliezen
Auteur Sanne van Paassen
Secundaire auteur Laura Woolthuis
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Culemborg] : AnderZ, juni 2020
Overige gegevens 175 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789462961470
PPN 424358212
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking