De speurtocht van Dribbel
Boek

De speurtocht van Dribbel ([2020])/ Eric Hill

Dribbels familie heeft een verrassing voor hem bedacht in het park: een speurtocht! Samen met oma gaat Dribbel op zoek naar de aanwijzingen. Wat zal Dribbel te wachten staan als hij de laatste heeft gevonden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met vrolijke kleurenillustraties en veel flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Jarige Dribbel gaat met zijn oma naar een pretpark waar een speurtocht is uitgezet. Hij volgt de aanwijzingen in cijfers, en komt zo terecht bij een bootje, een speeltuin, en een treintje. Tot slot wacht er nog een verrassing! Vierkant formaat, hardkartonnen prentenboek over een zeer populair hondje. Het boekje heeft een vriendelijke sfeer: op elke bladzijde genieten allerlei dieren, net als de hoofdpersoon, zichtbaar van de attracties. Ze zijn afgebeeld in vrolijke kleuren, zwart omlijnd tegen een witte achtergrond. Er is veel op te ontdekken. Daaraan werken zeker de talrijke flapjes mee; een tot drie per pagina in diverse vormen en afmetingen. Ze zijn stevig en verbergen nog meer dieren of een uitroep. Dit alles maakt het boek heel aantrekkelijk voor een grote doelgroep. Door de afgeronde hoeken en stevig papier kan het tegen een stootje. Om samen met peuters te bekijken. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000373581

Titel De speurtocht van Dribbel
Auteur Eric Hill
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv, [2020]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Omslag vermeldt: Met flapjes op iedere pagina! - Vertaling van: Spot's treasure hunt surprise. - London : Penguin Random House Children's, 2020
ISBN 9789000373581
PPN 426289153
Thematrefwoord Spelen ; Zoektochten ; Verjaardagen ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands