Verlies me niet.
Boek

Verlies me niet. ([2020])/ Laura Kneidl, vertaling [uit het Duits]: Marijne Thomas

Sage (18, ik-persoon) heeft onder druk van haar stiefvader haar relatie met Luca verbroken. Maar Luca geeft niet zomaar op. Als Sage hem eindelijk vertelt over de reden van hun breuk, vallen voor Luca de puzzelstukjes op hun plek. Overleeft hun liefde het nare verleden? Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Laura Kneidl (1990) studeerde bibliotheek- en informatiemanagement in Stuttgart en is inmiddels een bekende Duitse New Adult- en fantasy-auteur. Haar tweeluik 'Raak me. Niet.' en 'Verlies me. Niet.' over Sage en Luca stond wekenlang in de Duitse bestsellerlijsten. Net als het eerste deel* begint ook 'Verlies me. Niet.' met een bijbehorende playlist van 21 nummers. Het is noodzakelijk om voorafgaand het eerste deel gelezen te hebben. Sage (18, ik-persoon) heeft onder druk van haar stiefvader haar relatie met Luca verbroken, maar beiden zijn hier zeer ongelukkig onder. Luca geeft bovendien niet zomaar op. Als Sage eindelijk besluit Luca in vertrouwen te nemen over de reden van haar paniekaanvallen en hun plotselinge breuk, vallen de puzzelstukjes voor Luca op hun plek. Overleeft hun liefde het akelige verleden? Met een voorspelbare wending, die toch spannend blijft om te lezen. Een hoopgevende tweede helft van het YA-tweeluik. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020535860 | 448 pagina's

Titel Verlies me niet.
Auteur Laura Kneidl
Secundaire auteur Marijne Thomas
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Zomer & Keuning, [2020]
Overige gegevens 448 pagina's - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Ze is bang voor de liefde. Maar ze is nog banger om hem te verliezen - Vertaling van: Verliere mich. Nicht. - Keulen : Bastei Lübbe AG, (c)2018
ISBN 9789020535860
PPN 426290828
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid ; Angsten ; Studenten ; Seksueel misbruik
Taal Nederlands