Rebecka Martinsson. [Seizoen 2]
DVD

Rebecka Martinsson. [Seizoen 2] ([2020]), directed by Fredrik Edfeldt

Rebecka Martinsson, officier van justitie in Kiruna, moet lastige zaken oplossen. Intussen worstelt ze met vragen over haar traumatische jeugd.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 (2019) van een Zweedse misdaadserie naar de boeken van Åsa Larsson. De hoofdrol van Rebecka Martinsson is door Sacha Zacharias (Beck; Modus) overgenomen van Ida Engvoll. Rebecka groeide op net buiten Kiruna, een stad in Lapland en werkte enige tijd als advocate in Stockholm. Enkele jaren geleden keerde ze terug om de moord op een vriend te onderzoeken en nu werkt ze als officier van justitie in Kiruna. In haar werk is ze vasthoudend en gebruikt ze soms onorthodoxe methoden. Intussen twijfelt ze eraan of ze er goed aan deed terug te keren en worstelt ze met vragen over haar traumatische jeugd. Waarom besloot ze haar vader te verlaten en bij haar oma in te trekken? Ze krijgt vier zaken op te lossen: de dood van een jonge man door een overdosis drugs, een oude familieruzie die gewelddadig afloopt, het heropenen van een 16 jaar oude 'cold case' en een vrouw en kind die dood worden aangetroffen in een auto - was het een ongeluk of een misdaad? Acht afleveringen.

Specificaties

Zweeds | 5407003482331

Titel Rebecka Martinsson. [Seizoen 2]
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Fredrik Edfeldt ; Sascha Zacharias ; Eva Melander ; Åsa Larsson
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2020]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Sascha Zacharias, Eva Melander, Jacob Öhrman. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op de boeken van °Asa Larsson - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Yellow Bird, 2020
ISBN 5407003482331
PPN 427626803
Genre thriller
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Rebecka Martinsson
DVD

Rebecka Martinsson (2017-...)

vol. [Seizoen 2]
Uitgeleend