Een dag vol apenstreken
Boek

Een dag vol apenstreken ([2020])/ Loredana Baldinucci & Fabio Sardo, vertaling uit het Italiaans: Clavis Uitgeverij

Stel je voor... dat je op een ochtend ineens een aapje bent! Dan kun je ineens veel dingen niet, want aapjes kunnen zich niet goed aankleden, niet netjes ontbijten en kunnen zeker niet lang stil zitten. En 's avonds gaan ze echt niet meteen naar bed. Fantasierijk prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Stel je voor... op een ochtend word je wakker en ben je een aapje! Aapjes kunnen zichzelf niet goed aankleden, je kunt aapjes niet vragen om rustig te ontbijten, aapjes kleuren niet graag tussen de lijntjes en stilzitten kunnen ze al helemaal niet! En als ze na een lange dag weer thuiskomen, willen ze niet in bad en veel liever spelen dan naar bed gaan. Ook als papa's en mama's het daar niet mee eens zijn... Gelukkig hoeven aapjes zich daar geen zorgen over te maken - papa's en mama's worden ook wel eens 'heel anders wakker'! Kleurrijk prentenboek, oorspronkelijk Italiaans, waarin de 'Stel je voor...'-openingszin kinderen meteen meeneemt naar het grensgebied van fantasie en werkelijkheid. De prenten zijn magistraal - krachtig, strak en herkenbaar, waarbij de apenstreken enkel door subtiel aanstippen niet te missen zijn! Om op het einde van het verhaal de brug te slaan van fantasie naar werkelijkheid: of je nu een eigenzinnig aapje of een vermoeide beer bent - zo'n dagje hebben we allemaal wel eens! Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044838022

Titel Een dag vol apenstreken
Auteur Loredana Baldinucci
Instelling /Clavis, Hasselt
Secundaire auteur Fabio Sardo
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : Clavis, [2020]
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Tekst: Loredana Baldinucci, illustraties: Fabio Sardo - Vertaling van: Sei mai stato un babbuino?. - Milaan : Editrice Il Castoro, (c)2019
ISBN 9789044838022
PPN 42844444X
Thematrefwoord Gedaanteverwisselingen ; Kattenkwaad ; Gezin ; ADHD ; Schoolleven
Taal Nederlands