Stretchen
Boek

Stretchen ([2020])/ Anabel Murchison, illustraties: Carole Wilmet ; vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen

Programma waarbij in dertig dagen rek- en strekoefeningen worden aangeleerd om spierkracht, souplesse en fitheid te verbeteren.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek dat je in dertig dagen honderd basale rekoefeningen verantwoord aanleert, waardoor je fysieke kracht en souplesse per dag groter worden. Naast regelmatig bewegen, is het ook nodig voldoende spierkracht en beweeglijkheid op te bouwen. Het 30-daags fitplan helpt je daarbij. De auteur is yoga- en stretchdocent en voormalig professioneel danseres. Het is vooral een nuttig boek voor mensen die een baan hebben waarbij je veel uur achter een bureau zit. Een methodische aanpak zorgt voor een verantwoorde opbouw. Per dag worden stretchoefeningen door heldere afbeeldingen in kleur getoond en beschreven, aangevuld met aangepaste oefeningen voor beginners. Zowel statische als dynamische stretchoefeningen komen aan bod. Daarnaast tal van thema's, zoals stretchen en sport, voeding, bloeddruk, hoofdpijn en migraine, slaap, hartziekten, bloedsuiker en stress. Een overzichtelijk boek vol met heldere afbeeldingen en tal van oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. Voor mensen van alle leeftijden en conditieniveaus die hun fysieke kracht en souplesse willen verbeteren. Met register.

Specificaties

Nederlands | 9789036639101 | 192 pagina's

Titel Stretchen
Auteur Anabel Murchison
Secundaire auteur Carole Wilmet ; Kirsten Verhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2020]
Overige gegevens 192 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Dé 30 dagen challenge die je in een maand tijd slanker en leniger maakt. - Met register - Vertaling van: Stretching. - London : Nextquisite Ltd, (c)2019. - (30-day exercise plan)
ISBN 9789036639101
PPN 426462599
Rubriekscode 617.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Stretching
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Stretching

Relaties/Serie

30-daags fitplan
Boek

30-daags fitplan (2020-...)

vol.
Uitgeleend