Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Macramé 2
Boek

Macramé 2 Angelique den Brok/Vitataal ([2020])/ Fanny Zedenius, fotografie Kim Lightbody ; vertaling [uit het Engels] : Angelique den Brok/Vitataal ; redactie Vitataal

Werkbeschrijvingen voor plantenhangers, wandkleden, een poef, kussenhoes, gordijn, riem, ketting of zelfs een jurk die gemaakt worden met de macramétechniek.

Aanwezigheid

Recensie

Na het succes van het eerste deel*, waarin de beginselen van de knooptechniek macramé worden uitgelegd, gaat dit deel verder met uitdagender knopen en projecten. Denk onder andere aan plantenhangers, wandkleden, een poef, kussenhoes, gordijn, riem, ketting of zelfs een jurk. Na de inhoud, inleiding en uitleg van het boek, worden de gebruikte knopen uitgelegd, onderverdeeld in basisknopen, uitgebreide knopen en sierknopen. Hierna volgt handige informatie, zoals tips, benodigdheden, lengtes berekenen, problemen oplossen, mooie knoopelementen en plantaardig touw verven. Dan komen de 20 projecten aan bod. Ieder project heeft een inleiding en informatie over gebruikte knopen, materialen, voorbereiding en tips. De hierna volgende werkwijze wordt begrijpelijk en stapsgewijs omschreven, verduidelijkt met lijntekeningen en/of schema's en verfraaid met vele mooie kleurenfoto's. Wederom een prachtig en zeer informatief boek met mooie projecten in een rustgevende, Scandinavisch aandoende, lay-out. Zeer geschikt voor de ervaren knopers. Met register en woordenlijst.

Specificaties

Nederlands | 9789022337073 | 175 pagina's

Titel Macramé 2 : Angelique den Brok/Vitataal
Auteur Fanny Zedenius
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Kim Lightbody ; Angelique den Brok
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Manteau, [2020]
Overige gegevens 175 pagina's - foto's, tekeningen - 26 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Macramé 2. - Londen : Quadrille, (c)2020
ISBN 9789022337073
PPN 427662176
Rubriekscode 626.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Macramé
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Macramé