Driedubbel feest met Kikker
Boek

Driedubbel feest met Kikker (2020)/ drie verhalen naar Max Velthuijs, illustrations by A.Film

Bundel met drie verhalen over de beroemde Kikker en zijn vrienden, waarin ze een verjaardagsfeest vieren, een bijzondere picknick houden en plezier hebben tijdens een slaapfeest bij Varkentje. Oblong prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Mooi uitgegeven bundel met drie verhalen over de wereldberoemde Kikker rond het thema feesten. De verhalen verschenen eerder in afzonderlijke prentenboeken. In 'Kikker en het verjaardagsspel' heeft Kikker verrassende spelletjes bedacht voor de jarige Beertje. En de picknick die Kikker en zijn vrienden hebben voorbereid in 'Kikker en de stoelendans' dreigt letterlijk in het water te vallen door een onweersbui. Gelukkig weten ze er met elkaar binnen alsnog een feestelijke middag van te maken. In 'Kikker en het slaapfeest' hebben Kikker, Eend, Varkentje en Haas veel plezier tijdens een slaapfeest bij Varkentje, inclusief kussengevecht en een zelfgebouwde tent. De illustraties in dit oblong prentenboek zjijn afkomstig uit de animatieserie 'Kikker & Vriendjes'. De serie is gebaseerd op een idee van de in 2005 overleden schrijver/illustrator van Kikker, Max Velthuijs. De verhalen zijn herkenbaar en eenvoudig. De tekst onder de tekeningen is simpel en prettig voor te lezen. De tekeningen in frisse kleuren zijn, in verhouding met de tekeningen uit de oorspronkelijke Kikkerboeken, nogal vlak. Voor enthousiaste Kikkerfans zal dit geen bezwaar zijn. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025879822 | 88 pagina's

Titel Driedubbel feest met Kikker
Uniforme titel Kikker en het verjaardagsspel Kikker en de stoelendans Kikker en het slaapfeest
Auteur Max Velthuijs
Instelling /A.Film
Secundaire auteur Max Velthuijs
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave Amsterdam : Leopold, 2020
Overige gegevens 88 pagina's - gekleurde illustraties - 25 × 28 cm
Annotatie 1e druk: 2014 - Bevat: Kikker en het verjaardagsspel. Kikker en de stoelendans. Kikker en het slaapfeest. - Oorspronkelijke uitgave: 2010, 2010, 2009
ISBN 9789025879822
PPN 425871711
Thematrefwoord Verjaardagen ; Feesten ; Picknicken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kikker en zijn vriendjes
Boek

Kikker en zijn vriendjes (1999-...)

vol.
Uitgeleend
Max Velthuijs